Για την πλοήγηση


Υπηρεσίες


Ektyposi vivlion
Εκτύπωση βιβλίων

Βιβλία

Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση βιβλίων-εγχειριδίων ακόμη και σε μικρό τιράζ. Έχουμε μεγάλη εμπειρία σε όλα τα στάδια παραγωγής ενός βιβλίου, από το δημιουργικό (σελιδοποίηση), τον σχεδιασμό του εξωφύλλου, την επιλογή του χαρτιού μέχρι και την βιβλιοδεσία.


Ektyposi technikon schedion
Εκτύπωση τεχνικών σχεδίων

Τεχνικά Σχέδια

Εκτυπώνουμε έγχρωμα και ασπρόμαυρα αρχιτεκτονικά/μηχανολογικά σχέδια και χάρτες με υψηλή ποιότητα και ευκρίνεια σε plotter τελευταίας τεχνολογίας. Μπορούμε να ανταποκριθούμε σε projects μεγάλης κλίμακας με ταχύτητα, αξιοπιστία και μεγάλη ευελιξία.


Ektyposi afison
Εκτύπωση αφισών

Αφίσες

Εκτυπώνουμε αφίσες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και σε μικρές ποσότητες. Banner, Roll-up, Kappa-line, Kappa-mount.


Psifiopoiisi - Scan
Ψηφιοποίηση - Scan

Ψηφιοποίηση – Scan

Προστατέψτε τα έγγραφά σας από την φθορά του χρόνου! Ψηφιοποιούμε έγγραφα, παλιά βιβλία, τεχνικά σχέδια, σχεδιαγράμματα (blueprints)  χάρτες, εγχειρίδια, αρχεία Δήμων και Υπηρεσιών με ταχύτητα,  αξιοπιστία και εχεμύθεια. Παράδοση σε αρχεία PDF, JPG, TIFF, Multipage TIFF. Μέγιστο πλάτος:  91,4 cm. Έχουμε μεγάλη εμπειρία σε scan projects τεχνικών και ναυτιλιακών εταιρειών.


Ektyposi aytokolliton
Εκτύπωση αυτοκόλλητων

Αυτοκόλλητα

Τυπώνουμε σε αυτοκόλλητο χαρτί, έγχρωμα ή ασπρόμαυρα αυτοκόλλητα. Ετικέτες για CD ή ειδικά σχήματα για κάθε σας ανάγκη.


Ektyposi diafimistikon entypon
Εκτύπωση διαφημιστικών εντύπων

Διαφημιστικά  Έντυπα

Προωθήστε την επιχείρηση, την εκδήλωση ή τον σκοπό σας με διαφημιστικά ή ενημερωτικά έντυπα υψηλής ποιότητας. Εκτυπώνουμε έγχρωμα ή ασπρόμαυρα flyer, προσπέκτους, δίπτυχα, τρίπτυχα ή πολυσέλιδα έντυπα από μικρές ποσότητες. Μαγνήτες σε ειδικά σχήματα, passes εκδηλώσεων, έντυπα ειδικού σκοπού.


Ektyposi eisitirion ekdiloseon
Εκτύπωση εισιτηρίων εκδηλώσεων

Εισιτήρια εκδηλώσεων

Τυπώστε έγχρωμα ή ασπρόμαυρα εισιτήρια για εκδηλώσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και θεάματα.Έχουμε την δυνατότητα αρίθμησης και με λευκά γράμματα σε σκούρο φόντο και περφορέ γραμματοσήμου στα σημεία που θέλετε.


Ektyposi epaggelmatikon karton
Εκτύπωση επαγγελματικών καρτών

Επαγγελματικές Κάρτες

Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση επαγγελματικών καρτών. Κάντε την κάρτα σας να ξεχωρίζει επιλέγοντας μέσα από μεγάλη ποικιλία ειδικών χαρτιών. Γκοφρέ, λαμινάρισμα, paperpress, θερμοτυπία, πλαστικοποίηση, μεταβλητά δεδομένα.


Ektyposi epistolocharton
Εκτύπωση επιστολόχαρτων

Επιστολόχαρτα - Φάκελοι

Αναβαθμίστε την εικόνα της επιχείρησής σας τυπώνοντας το λογότυπο και τα στοιχεία σας σε επιστολόχαρτα και φακέλους. Έγχρωμη ή ασπρόμαυρη εκτύπωση από πολύ μικρές ποσότητες (50 – 100 τεμ.), ανάλογα με τις ανάγκες σας.


Ektyposi eychetirion karton
Εκτύπωση ευχετήριων καρτών

Ευχετήριες Κάρτες

Δημιουργήστε ευχετήριες κάρτες με τον δικό σας προσωπικό χαρακτήρα, στο μέγεθος και την ποσότητα που επιθυμείτε! Εσείς ετοιμάστε την ιδέα και εμείς αναλαμβάνουμε την ένθεση των κειμένων και των φωτογραφιών για ένα αποτέλεσμα που θα εκπλήξει χαρούμενα τους  πελάτες σας και τα πρόσωπα που αγαπάτε!


Ektyposi imerologion
Εκτύπωση ημερολογίων

Ημερολόγια

Το ημερολόγιο αποτελεί ένα από τα καλύτερα διαφημιστικά δώρα, γιατί συνδυάζει την χρηστικότητα με την καθημερινή προβολή των στοιχείων της επιχείρησής σας.

Εμπλουτίστε το ημερολόγιο με δικό σας φωτογραφικό υλικό, για να αποκτήσει προσωπικό χαρακτήρα. Επιλέξτε μέσα από μια ποικιλία σχημάτων και χαρτιών.


Ektyposi katalogon
Εκτύπωση καταλόγων

Κατάλογοι

Εκτυπώνουμε καταλόγους προϊόντων και εστιατορίων με δυνατότητα παραγωγής από πολύ λίγα τεμάχια και σε ειδικά χαρτιά.


Ektiposi periodikon
Εκτύπωση περιοδικών

Περιοδικά

Τυπώνουμε περιοδικά ή ενημερωτικά έντυπα, ασπρόμαυρα ή έγχρωμα με δέσιμο καρφίτσα ή με ράχη. Έχουμε δυνατότητα παραγωγής από πολύ μικρό τιράζ.


Ektyposi sintagologion - block
Εκτύπωση συνταγολόγιων - μπλοκ

Συνταγολόγια/μπλόκ

Εκτυπώνουμε έγχρωμα ή ασπρόμαυρα συνταγολόγια/μπλοκ των 50 ή 100 φύλλων. Δέσιμο με ψαρόκολλα. Δυνατότητα παραγωγής από πολύ μικρές ποσότητες.


Ektiposi tetradion simeioseon
Εκτύπωση τετραδίων σημειώσεων

Τετράδια Σημειώσεων

Τυπώνουμε τετράδια σημειώσεων για φροντιστήρια, εκπαιδευτήρια και εταιρείες οργάνωσης σεμιναρίων /συνεδρίων. Προσθέστε το λογότυπο και τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο εξώφυλλο ή στο εσωτερικό και παραγείλτε ακριβώς όσα χρειάζεστε την ώρα που τα χρειάζεστε. Παραγωγή από μικρές ποσότητες.


Ektiposi foititikon ergasion
Εκτύπωση φοιτητικών εργασιών

Φοιτητικές Εργασίες

Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση φοιτητικών εργασιών. Πληθώρα επιλογών στη βιβλιοδεσία. Έγχρωμη ή ασπρόμαυρη εκτύπωση σε υψηλή ποιότητα.  Σύντομη παράδοση στις καλύτερες τιμές!